Startpagina         


    Zie onze
    alg voorwaarden rhc

 
||||||||
COACHES RHC
WORKSHOPS
FEEDBACK
GOEDE DOELEN
OVER RHC
SHOP
NIEUWS
Hoge bloeddruk
Artrose
COPD
Hart-/vaatziekte
Kanker
Chronische darmziekte
Angst en depressie
CONTACT
Herstellen
Zonnesteek, Hitte
Overtraining
Onderkoeling
Drinken
Eten
Dehydratie
Train je voeding
Zwangerschap, lopen, voeding
Blijvend gewichtverlies
Overgewicht
ZWANGERSCHAP, LOPEN, RISOCO'S
UITLEG BUTTON
VRAGEN BIJ KLACHTEN
kortingspas
RHC vragenlijst Klachten Bij Hardlopen
jouw trainingsschema
hoe fit ben je
kies je begeleider
 
 

  

 

Running Health Center is er voor jou, jij die hardloopt!

Wij zorgen ervoor dat de doelen die jij stelt ten aanzien van het hardlopen ook daadwerkelijk op een zo gezond en verantwoord mogelijke wijze worden gerealiseerd.
Daartoe biedt een team van specialisten, die zeer ervaren zijn in de hardloopsport, de ondersteuning en hulp bij het behalen van jouw hardloopdoel. Wanneer je kiest voor een abonnement bij Running Health Center (RHC) krijg je een hardloopschema, indien nodig op maat. Daarnaast wordt je persoonlijk begeleid door de specialisten en is er de mogelijkheid tot het volgen van workshops. Ook ontvang je een kortingskaart die je in de webshop goed kunt gebruiken.

Door op de knop get started te klikken wordt jouw gezondheid met betrekking tot het door jou gekozen doel direct gemeten. Heb je klachten na of bij het hardlopen, klik dan op de knop klachten bij hardlopen en je komt in contact met jouw specialist. Dat kan een atletiektrainer zijn, een manueel therapeut of een orthopedisch chirurg. Maar ook een sportarts, -diëtist, -podoloog of -psycholoog.

Het is ook mogelijk om een afspraak voor een consult te maken met een of meerdere specialisten. Door de nauwe, onderlinge samenwerking tussen de specialisten van Running Health Center en de samenwerking van het RHC met het Albert Schweitzer Ziekenhuis garanderen wij jou een zeer vlotte en deskundige begeleiding en behandeling.  

Running Health Center werkt samen met een aantal kernpartners die maatgevend zijn in de hardloopsport. De kernpartners zijn organisaties of bedrijven die de hardloopsport ondersteunen met hun diensten en/of producten. Door deze samenwerking kunt u enkele producten of diensten die van belang zijn voor het hardlopen met korting bij Running Health Center van hen kopen. Bekijk in onze webshop het aanbod.

Running Health Center is er voor de hardloopsport. Door een nauwe samenwerking met Innosport, SporterOnLine en TNO worden analyses gemaakt van trainingen en wedstrijden. Daarvoor hebben wij jouw data en toestemming nodig. Jouw gegevens worden geanonimiseerd. Running Health Center zorgt daarmee voor wetenschappelijke ondersteuning ten behoeve van de hardloopsport. Dus ook voor jou! 

Word lid van Running Health Center ! 

 
 

 
© Running Health Center 2012 Ontwerp: Mangoa  |  Techniek: Sporteronline

                                                          TOTAALADVIES VOOR DE HARDLOOPSPORT