Startpagina
 

 
||||||||
COACHES RHC
WORKSHOPS
FEEDBACK
GOEDE DOELEN
OVER RHC
SHOP
NIEUWS
Hoge bloeddruk
Artrose
COPD
Hart-/vaatziekte
Kanker
Chronische darmziekte
Angst en depressie
CONTACT
Herstellen
Zonnesteek, Hitte
Overtraining
Onderkoeling
Drinken
Eten
Dehydratie
Train je voeding
Zwangerschap, lopen, voeding
Blijvend gewichtverlies
Overgewicht
ZWANGERSCHAP, LOPEN, RISOCO'S
UITLEG BUTTON
VRAGEN BIJ KLACHTEN
kortingspas
RHC vragenlijst Klachten Bij Hardlopen
jouw trainingsschema
hoe fit ben je
kies je begeleider
 
 

  
GET STARTED
 

Wanneer je op de knop GET STARTED klikt, schrijf je jezelf in als lid van Running Health Center. Je wordt geleid naar een vragenlijst waarin je enkele persoonlijke gegevens dient in te voeren. De onderdelen met een * moet je verplicht invullen. Deze gegevens hebben wij nodig om jou goed te kunnen begeleiden. Daarna wordt je naar een vragenlijst geleid die betrekking heeft op jouw gezondheid. Het beantwoorden van de vragen is een kwestie van vertrouwen. Beantwoordt de vragen naar waarheid, dan kunnen wij jou echt goed begeleiden. Running Health Center gaat serieus om met jouw gegevens en is niet verantwoordelijk voor informatie die voortkomt vanuit verkeerd ingevulde vragen. Na het beantwoorden van de vragen krijg je van ons een vlag en de toegang tot het tracking-systeem.

In het tracking-systeem worden al jouw fysieke en mentale gegevens verzameld, het is jouw persoonlijk hardloopdossier. Dit dien je zelf bij te houden. Bijvoorbeeld, hoe jij jouw trainingen hebt volbracht, of jij blessures hebt, hoe jouw voedingsschema eruit ziet en hoe jij jezelf voelt. Maar ook jouw hardloopschema. De specialisten volgen jou in het tracking-systeem en adviseren jou desgewenst.  

Een groene vlag betekent dat je van ons een trainingsschema krijgt met daarbij de toegang tot jouw tracking-systeem. In het tracking-systeem heb je rechtstreeks contact met die specialisten die voor jouw doel van belang zijn. Je kunt je doel gaan realiseren.

Een blauwe of oranje vlag betekent dat je nog niet geschikt (genoeg) bevonden bent voor jouw trainingsschema. Je moet misschien eerst een uitgebreide vragenlijst invullen. Deze vragenlijst wordt samengesteld door de specialist die behoort bij de eerder ingevulde vragen waarop je onvoldoende hebt gescoord. Dit kan te maken hebben met jouw gezondheid, ongetraindheid of blessures. Na het contact met de specialist of na het invullen van de uitgebreide vragenlijst kun je alsnog een groene vlag krijgen. Je ontvangt je trainingsschema en je komt in het tracking-systeem. Ook jij kunt nu jouw doel gaan realiseren.

Een rode vlag betekent dat je geen trainingsschema ontvangt. Je krijgt beperkt toegang tot het tracking-systeem en kunt een uitgebreide vragenlijst invullen, maar je kunt ook door ons op consult gevraagd worden. Op dit moment kun jij jouw doel niet realiseren. Wellicht dat na het consult bij de specialist(en) jouw doel wordt aangepast en dat je met onze begeleiding alsnog het doel kunt realiseren. 

Adviezen, gegeven door het Running Health Center en digitaal verstrekt aan de klant, zijn altijd vrijblijvend en voor eigen risico van de klant. 

Om al jouw gegevens optimaal en gemakkelijk in het tracking-systeem te kunnen invullen kun je binnenkort gebruik maken van de RHC-app. De RHC-app is te koop in de iTunes store. 
 

 
 

 
© Running Health Center 2012 Ontwerp: Mangoa  |  Techniek: Sporteronline

                                                          TOTAALADVIES VOOR DE HARDLOOPSPORT